perjantai 2. marraskuuta 2012

57.»This must be another fairy tale






pipi ):!

oli ihana herätä yks aamu, kun oli valoisaa ja satoi lunta oikein kunnolla! : )

matikan koe!! ja 8+!! olen ylpeä itsestäni. 


kieliongelmia.

tässä kuvassa ei kyllä näy niitä hienoja valoi jotka tuolla  oli! ):
Ei mitään erikoista hepparintamalla, saatiin hilmalle nyt hokit jalkaan ja muuten ollaan vaan maastoiltu..... eikä siitä ole mitään kuvia eikä mitään kirjoitettavaa, joten blogi saattaa vielä hetkenkin aikaa pysytellä vähän vähemmän heppablogina : /...

Mut tänään on ollu jotenkin poikkeuksellisen hyvä päivä! 10 kouluun meno niin sai möllötellä kotona niin pitkään että jakso oikeesti herätä kunnolla, ja sitten koulussakin niin helppo pääivä kun olla vaan voi... kaiken lisäks vielä vahinko palohälytys josta tietenkin meni tuntia :D... Ainoo huono puoli että piti käydä terkkarilla ottaa joku rokote, pelottavaa... ja nyt sattuu käteen ):.
Koulun jälkeen vihdoinkin ikanoon! käytiin äitin kanssa ja se sponsoroi ihan kivasti... : D.
Ostin tänään tosiiaan 2 farkut, 2 pitkähihasta, kengät ja tuon korun ja puuterin.., paljon jäi vielä kauppaan ja kun ainakin huomenna olen menossa uudestaan, niin varmasti olen ihan rahaton..! Sitten käytiin tallilla ja nyt pizzaa ja muuta hyvää ja kohta meen varmaan kattomaan elokuvaa.
 ja noita paitoja mistä tuolla ylempänä on kuva, sain yhdeltä kaverilta. ja sori joo en jaksanu kuvata oikein kaikkeaa päällä!
jos saan inspiraatiota niin kuvailen ja kerron ehkä huomenna sitten tarkeemmin mitä ostin jne: ).

ja kiva... noi kyselyt eik taaskaan toimi -.-

2 kommenttia:

  1. mäkin haluuun!!:D ois pitäny tänää mennä mut äiti ei jaksanu ajaa:c no jos sunnuntaina sit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on oikeesti taivas! herranjumala kun siellä oli kaikki ja kaikkee... en lähe enää ikinä kaupunkiin kun sieltä löytyy vaivattomammin kaikki mitä vaan ikinä tarviit, ja lähempänäkin on : D.. ja sunnuntaina tuuuli ;))!

      Poista