lauantai 18. elokuuta 2012

37. Päitsillä ratsastusta

Sain sitten sellasen idean että kokeilempa ratsastaa päitsillä. No eihän tuossa mittään ihan hyvin se meni, heppa vaan ei eka oikein tajunnu että miten noi ohjat toimii, kun ei ollukkaan kuolaimia. Ja sitten ku se tajus ettei oo kuolaimia niin alko mörköjä ilmestyä näköpiiriin ja vauhti lisääntyä... ja just sen jälkeen otettu nuo kaikki videot:D... on vähän pinkeetä ponia juu. Mutta tuli siellä ihan hyviäkin pätkiä. Ja jäi kuitenkin sellanen fiilis että ehkä sitä vois joskus muulloinkin mennä pelkillä päitsillä: D. ja noissa videoissa on sitten tosi pieni osa tän päiväsestä! ei se kokoaikaa näyttänyt ihan noin hirveelle= ).
jajoo, antakaa mulle anteeks ton videon alku, oli ihan pakko! mulla on joku pakkomeille toho circus afroon, myönnän! : DD

joku pörriäinenki halus kuvaa:D?menee vähä liian alas, mut ei se ollu tänää nii justiisa onko se nuppi ylhäällä vai alaalla vai missä!

tässä taiettiin yrittää lähtee keskiravia.
loppuraveja

3 kommenttia:

  1. miten siel on tommonen kenttä jossa kasvaa heinää : o?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se ei oo sellanen ihan tekemällä tehty kenttä, mutta siinä on ollu hyvä pohja niin siitä on sitten tullu vaa kenttä. aikasemmin siinä joutu käyttää kyllä nurmihokkeja mut nyt on ihan hyvä ku on ajettu hiekkaa tuohon päälle : ).

      Poista