torstai 2. elokuuta 2012

30. How many people can do it like me?


Heips, miellä tosiaan oli nyt kahtena päivänä Artsin kouluvalmennukset peräkkäin. Eilen illalla ja tänään aamulla. Harmillisen kuvatonta toimintaa on taas, mutta ompahan nyt edes jotain kuvia! Meillä ei oo ollut kovin innokkaita kuvaajia koulu tunneille ):. Kaikki kuvat on siis tältä päivältä (torstailta).

Eilen me kuitenkin tunnilla mentiin kai jotain kouluradan pätkiä, vähän säätäen niitä tehtäviä. Eilen me harjoiteltiin aika paljon avoa, mutta tehtiin myös aika paljon kaiken näköstä muuta siinä samalla. Eilinen tunti oli lähinnä ravityöskentelyä ja sitä taivuttelua, ja sitten siinä samalla Artsi katsoi vähän että millasia ongelmia missäkin oli yms. Hilma oli eilen yllättävän kiva, vaikka olisin odottanut vähintään pupunloikkia yms. sen perusteella miten se käyttäytyi ennen tuntia...

Tänään meillä oli paljon enemmän laukkatehtäviä kun ravi, tai käynti. Ratsastettiin edelleen jonkin kouluradan pätkiä, mutta mun ja hilman kohdalla jouduttiin kyllä paneutumaan sitten enemmänkin joihinkin tiettyihin kohtiin. Meille tänään jokseenkin vaikeita oli nuo vastalaukat, ei sen suhteen että laukka olisi vaihtunut herkästi, vaan meinasi aina tippua raville heti kun mentiin hilman mukavuus alueen ulkopuolelle jossain tehtävässä. Eikä tuo laukka ole muutenkaan vielä kovin helppoa, jopa ehkä vaikein askellaji työskennellä koulu juttuja tällä hetkellä! Saatiinkin kotiläksyksi vastalaukkaa ja pohkeen väistöjä porraittain. (porraittain= harjoitellaan muutama askel väistöä, suoraan, väistöä ja suoraan...)  Väistötkään ei tosiaan onnistunut mitenkään superhyvin. Hilma tosiaan oli ja on vähän nihkeä lähtemään mukaan noihin kaikkiin sivuttaisliikkeisiin. Sen takia Artsi ehdottikin jotain lyhyitä kannuksia, että se kuuntelis pohjetta paremmin niissäkin tilanteissa. Pitää ehkä muutenkin yrittää vähän siedättää sitä niihin, neitin elämä kun välillä meinaa loppua jo siihen että on piiska kädessä!
Oon kuitenkin ihan tyytyväinen noihin tunteihin vaikkei ne mitenkään täydellisesti menneetkään. Mutta hei, valmennuksiin ei mennä näyttämään mitä osataan, vaan oppimaan uutta! ja ehkä me molemmat opittiinkin jotain: ).

Tiina oli ostanut myös kai kouluaidat niin päästään sitten harjottelemaan niitten sisälläkin menoa, niin tähdätään nyt sitten koulukisoihin sorsikseen! :p saa nähdä kuinka meille vielä käy.

ja sori tä oli ehkä aika sekava postaus, ei oikein vaihteen vuoks ajatus kulje!




tässä me yritetään kai aloittaa väistöä tai jotain sinnepäin ?


tässä ollaan aloittamassa loivaa kiemuraa,

ja tässä yksi hyvä esimerkki siitä kun vastalaukka ei onnistunut.



1 kommentti: