tiistai 17. toukokuuta 2016

Kisakuvaajana Sorsasalossa 15.5

En ole taas hetkeen kirjoitellut, mutta käytiin eilen pitkästä aikaa valmennuksessa, josta varmasti kirjoitan ainakin jotain, joko videon kanssa tai ilman. Riippuu miten yhteistyö koneen kanssa onnistuu. Mun oma kone siis tosiaan on rikki joka hieman vaikeuttaa mun tekemisiä, varsinkin kun tämä yksilö on varsin tukossa ja siksi mietinkin myös, onko mitään järkeä ottaa kameraa mukaan kisoihin, kun tilaa uusille kuville ei oikeasti olisi. Ei siis päästy nyt itse kuopioon kisaamaan, mutta lähdettiin kuitenkin sunnuntaina katsomaan ja en voinut olla ottamatta kameraa mukaan. Pientä kuvasaldoa oli siis tarkoitus jakaa tähän postaukseen sen pitemmittä puheitta :)!

'
Kuvasin siis luokista 100-120cm suuren osan ratsukoista, mutta en ihan kaikkia. Kuvia voi kysellä nimen ja tuntomerkkien kanssa s-postilla: tiiakoo@hotmail,com 
Lisään kuitenkin myös lähettämättömiä kuvia toiseen blogiin Galleria TK, jonka joskus aijemmin tein kuvien jakamista varten. 

Kuvista saa myös heittää kommenttia :)! Pitkän kuvaustauvon jäljiltä, risuja ruusuja kuvista ja muokkauksesta otan mielellään vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti