keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Valmmennusvideoita kuukauden takaa

Ajattelin jakaa nämä videot täällä blogissakin, kun ne olen youtubeenkin ladannut. Nämä siis Mikko Piiralan valmennuksista n. kuukausi sitte. Molempina päivinä Hilma oli vähän ehkä normaalia jännittyneempi ja siksi myös vähän haasteellinen ratsastaa. Ekana päivän mun ratsastus ei kyllä ollut mistään parhaasta päästä, ja olisi pitänyt laittaa ehkä vähän lyhyemmät jalustimet niin olisi ollut ehkä vähän suurempi todennäköisyys pysyä vähän paremmin hypyissä mukana, eikä vain roikkua kyydissä..



Toinen päivä meni paljon paremmin ainakin oman ratsastuksen osalta. Esteet pidettiin maltillisina ja keskityttiin enemmän tekniikkaan vielä toisenakin päivänä. Videoon olisi ollut kiva jättää kaikki valmentajan kommentit, mutta oli niin kova tuuli, että osa videoista oli pakko mykistää, kun niistä kuului vaan järkyttävä humina.

Valmennukset oli kyllä hyvät ja valmentaja aivan todella tarkka! Sain itselleni taas tärkeitä muistutuksia ja hyviä vinkkejä Hilman ratsastukseen. Tarkoitus olisi jatkossakin käydä näissä valmennuksissa, jos vain hevonen näyttää nyt pienen sairaslomansa jälkeen siltä, niin mahdollisesti jo ensi viikolla :). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti