keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Harjalaukun sisältö


Mä en ole pitkiin aikoihin tehnyt mitään erikoisempia postauksia, enkä edes kovin kummoisia kuulumispostauksia, joten tälläkertaa jotain hieman erilaista. Putsailin eilen Hilman harjoja ja sain siinä samalla idean, so here we go.

 1. Pehmeä harja - tätä käytän tosi harvoin, lähinnä joskus pään harjaamiseen
 2. Ratsastushanskat ja muutamat kumihanskat (linimentin ja saven laittoon)
 3. Vahva arnika geeli - käytetään monesti kylmien jälkeen jalkoihin
 4. Mattesin lampaankarva kinnas - superhyvä pintapölyn poistaja, kisa aamujen pelastus!
 5. Sakset
 6. Piikkisuka
 7. Kaksi pöyharjaa, pinkki vähän pehmeämpi violetti vähän kovempi - näitä käytän eniten, useimmiten harjaan koko hevosen vain tuolla pinkillä harjalla
 8. Pieni sieni - varusteiden putsausta varten (ja kuvasta puuttuva effaxin nestemäinen satulasaippua)
 9. Kaksi magic brush harjaa - Näitäkin käytän aika paljon monesti ennen pölyharjaa, näillä saa kätevästi irti pahimmat kurat
 10. Pehmeä vuohenjouhista tehty harja - tätä olen käyttänyt aika harvoin, lähinnä pääharjana
 11. Kaviokoukut
 12. Harja - yleensä hännän selvitykseen
 13. Kampa - harjan siistimiseen


Itse harjalaukkuna meillä toimii showmasterin punainen harjalaukku, jonka olen itseasiassa voittanut joskuks blogiarvonnasta. Se on ollutkin superkätevä meidän käyttöön, kun sen pystyy pitämään normaalisti tuossa karsinanovessa ja saa kätevästi kisoihin tai valmennuksiin lähdettäessä mukaankin.

Tästä innostuneena voisin ehkä yrittää tehdä esimerkiksi osissa muistakin varusteista esittelypostaukset videolla tai kuvina jos kiinnostaa :)?

Sitten vielä muutamia huonolaatuisia puhelimella kuvatusta videosta otettuja kuvia viime viikonlopulta. Ollaan menty nyt aika rennosti Hilman kanssa ja aika paljon ilman satulaa, en ole nyt hetkeen saanut ketään kuvaamaan joten valitettavasti mitään parempaa materiaalia ei ole. 
4 kommenttia: