lauantai 21. helmikuuta 2015

Edelleen hengissä!


Moi! Mä en oo taas hetkeen saanut aikaiseksi kirjoitella koska tuntuu ettei ole mitään kirjoiteltavaa ja ollaan saatu tosi vähäisesti kuviakin viime aikoina, mutta jospa tää blogikin tästä kesää kohti piristyis. Kuitenkin, ollaan vielä elossa kumpikin, paitsi että mä hirveässä flunssassa ja en tiedä miten kauvan tamman mielenterveys kestää näitä kelejä, ainakin tänään kenttä oli kuin luistinrata ja kävelyä kummempaa aktiviteettiä en uskalla sen kanssa harrastaa ennenkuin sää on suotuisa muullekkin kuin itsemurha yrityksille.
  Postauksen kuvasaldona toimii muutamia räpsyjä ehkä noin reilun viikon takaa, kun pyysin poikaystävääni kuvaamaan :D. Muutamia aika kivojakin kuvia siihen nähden, ettei Miika ole aikaisemmin mun kameralla kuvannut ja ulkona alkoi hämärtyä jo aika paljon eikä kuvaus olosuhteet olleet kovin otollisetkaan onnistuneille kuville. Viimekuun hanki treenien jälkeen Hilma on ollut aivan mahdoton kentällä. Pellolla se ei jaksanutkaan monta kertaa ylimääräisiä riehua, mutta kentällähän se onkin paljon mukavampaa koulutreenien lisänä, eikä edes yhtä raskasta kuin umpihangessa!




Tällä viikolla meinasin jo innostua, että pääsee liikuttamaan heppaa kunnolla... maanantaina mentiin aika kevyesti askellajit läpi kentällä, tiistaina puomeja, keskiviikkona käytiin heittämässä hikinen, mutta kiva maastolenkki, seuraavana päivänä tehtiin vasta- ja avotaivutuksia kentällä ja sitten tulikin nämä reilummat plussa kelit ja vesisateet joten jouduttin pitämään perjantai ja lauantai suurinpiirtein rapsuttelupäivinä. Ärsyttävää! 

Ainiin ja koska ei olla nyt Hilman kanssa päästy hyppäämään kavaletteja isompia esteitä, varattiin mulle ensi kuulle muutamia este tunteja, ettei pääse taidot hirvittävästi ruostumaan. Mä meen siis pitkästä aikaa ratsastuskouluun :D! Meillä ei siis ole kopissa nyt talvirenkaita ja naapuritallin maneesille ei pääse joten Hilma joutuu pakon edestä viettämään vielä hetken pientä hyppytaukoa. No hyppyintoa siltä ei varmasti tule puuttumaan, sitten kun päästään taas kunnolla sen kanssa niihinkin hommiin. Toivottavasti mahdollisimman pian!





loppukevennykseksi kaksinaamainen makaroonijalka joka taas harjoittaa omatoimisia laukkapiruetteja mörönurkasta poispäin... :D.

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva tuo ensimmäinen kuva! Ja "kiva" että jollain muullakin on mörkönurkkia kentällä :-D
    Projektina Poni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset kuvaajalle siitä :). Ja niin tosiaan "kiva".. jokaisella kolmella tallilla missä ollaan asuttu on ollut joku mörkönurkka kentällä yli muiden (monesti tosin kaksikin), missä niitä mörköjä tuntuukin suorastaan ihan kuhisevan! Voi heppa raukkaa kun koskaan ei oo ykskään niistä kuitenkaan koskaan hyökännyt :D...

      Poista