keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Tervetuloa 2015!

Vuosi vaihtui ja toi tullessaan ainakin täydet 100 lukijaa blogille, ihan kiva yllätys :)! Tämä vuosi onkin odotuksia täynnä ainakin kisakauden suhteen. Niinkuin olenkin jo aijemmin maininnut, viimeinen vuosi kun saan kilpailla juniorina, apua! Täytän tänä vuonna siis jo 18, ei uskoisi :D. Tähtäimenä siis nostaa luokkakorkeus 120cm ja kilpailla myös kansallisissa, mikäli siis kaikki menee suunnitelmien mukaan ja vältytään loukkaantumisilta ja muilta vastaavilta esteiltä. Tämä on varmaan myös eka kerta, kun mulla on kunnon tähtäimet kaudelle, nähtäväksi jää miten siitä suoriudun. Parhaani lupaan yrittää :)!

Postauksen kuvituksena toimii myöskin tän vuoden eka kuvasaldo;- mitenniin vähän pirtee heppa?
Vuoden eka ratsastus ei mennyt ehkä niinkuin sen olisi voinut haluta menevän.. Juuri ennen vuodenvaihetta olin meinannut muutamaan otteeseen tippua Hilmalta ja vitsailinkin, että eiköhän tältä vuodelta oo tippumis saldo täynnä, ens vuonna se on taas sitten hyvä aloittaa. No mähän avasin sen heti ekalta kerralta! Hilma oli saanut lomailla uudenvuoden, kun olin isän luona, mistä en heppaa päässyt itse liikuttelemaan, joten arvatenkin olihan sillä vähän virtaa. Kaikissa sen ylimääräisissä koikkaloikissa pysyin aivan hyvin kuitenkin siihen asti, että loppukäynneillä kuului naapurista raks.. ja oli muuten niin nopea tamma, että en kerennyt kun miettiä jarruttamista niin olin jo selälläni hangessa, ei tosin sattunut yhtään eikä hevonenkaan karannut.. totesin vain mielessäni, että kannattiko taas vitsailla asiasta :D. (Postauksen kuvat ovat muuten eri päivältä)

töhö Hilma pakkasessa :D

Tämän vuoden treeneistä mulla ei olekkaan vielä kovin kummoisesti mitään hajua, tietty aluevalmennuksiin olis tarkoitus mennä, mutta voi olla että muuten näin alkuun ainakin saadaan pistää vaan parastamme puskatreenailussa kotona, mutta sitähän me ollaan yleensäkkin tehty, joten siinä tuskin onkaan enää mitään uutta.


Blogin puolellakin tapahtui ihan pari muutosta, ensimmäisenä se, että minäkin päätin lisätä blogini hippolaan. Sinne olin rekisteröitynyt jo kylläkin ennen vuodenvaihdetta, mutta halusin nähdä vielä millainen hippolasta tulee uudistuksien myötä, ennen oman blogini lisäämistä, joten sen tein siis hieman myöhemmin. Mielestäni uudistunut hippola onkin paljon edellistä mielenkiintoisempi ja ainakin itse käyn seuraamassa sitä kautta monia blogeja (hitaasti lämpenevän sorttisena minä en silti vain ole vielä liittynyt monenkaan lukijaksi) ja sieltä löytyykin nykyään todella paljon myös mielenkiintoista luettavaa!

Toisena muutoksena tulee se, että päätin lopettaa postauksien numeroinnin. Se ei toki vaikuta teidän lukioitten elämään varmasti millään tavalla, saatan kuitenkin poistella jotain vanhoja omasta mielestäni tänne kuulumattomia tai tarpeettomia postauksia tai jos reippaaksi ryhdyn, niin jopa poistaa kaikki numeroinnit vahoista postauksista. Ihan vain "siivotakseni" blogia hieman :).


Oikein hyvää ja menestyksekästä vuotta 2015 kaikille!

2 kommenttia: