torstai 13. marraskuuta 2014

172. Miksen voi koskaan blogata aktiivisesti?

En tiedä, missä se inspiraatio siihen piilee. Taas sen jälkeen, kun olen viimeksi blogia päivittänyt on tapahtunut yhtä jos toista, enkä varmasti pysty kaikesta enää kirjoittamaankaan.
  Tällä hetkellä meidän treenimahdollisuudet on huonoja ensimmäisenä maneesittomuuden ja huonojen kelien, toisena rahatilanteen takia. Voi siis olla, ettei postauksia loppuvuonnakaan kuulu kamalasti. Aina tietysti löytyy syitä blogata, esimerkiksi erikoispostausten muodossa, jos kuulumisia ei ole. En vain tiedä onko minulla innostusta toteuttaa näitäkään, ehkä?En taas tiedä, oliko tässäkään postauksessa minkäänlaista järkeä ja voi olla että edelleen jatkan vain taukoilua bloggaamisen suhteen ja palaan sitten taas sen pariin, kun siihen on aihetta. Toisena vaihtoehtona on tietysti se, että yritän päivitellä vanoja juttuja ja ehkä jotain tuoreempiakin kuulumisia ja toteutella sitten vaikka niitä erikoispostauksia.

Joten, jos jollain on ideoita esimekriksi jonkin sortin mielipidekirjoituksiin tms. (muitakin kun niitä perus, myday, videopostaus, kysymyspostaus...) niin kommentoikaa toki ideoita :)! Varustepostauksen voisin ainakin pistää vihdoin vakavaan harkintaan, kun sitä en ole koskaan vielä onnistunut toteuttamaan.

5 kommenttia:

 1. Mulla ihan sama fiilis! Välillä tekee mieli poistaa blogi ku tuntuu että postaukset käy tylsiks ja tuntuu että ketään ei kiinnosta... Ite päätin että postaan sillon kun on tarve ja jaksan kirjoittaa blogiin ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu, että laitan aina kaiken muun blogin edelle ja sitten se jää kokonaan.. mutta tottahan se on, että ei tänne pakko ole kirjoitellakkaan jos se alkaa tuntua turhalta tai pakkopullalta tms. se vaan sitten alkaa aina näkyä postauksien laadussa. Mutta en mä usko että blogin poistamisesta ois mitään iloa kellekkään, kirjottelee mielummin harvemmin sit, seuraa ketkä seuraa :)

   Poista
 2. Tee jotain
  - varustepostaus
  - mielipidettä esim. klippaus, apuohjista
  - sun oma ratsastushistoria
  - sun ja hilma taival


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ideoista :)! Varustepostauksen ainakin yritän tehdä ainakin jossain välissä niinkuin jo sanoinkin, ja mun ja hilman taival postauksesta tulis varmaan turhan paljon samallainen kun tämä : http://tiiajahilma.blogspot.fi/2014/07/159-miksi-juuri-hilma.html joten sitä tuskin toteutan. Noita muita aiheita voisin sitten miettiäkkin vielä tarkemmin :).

   Poista
 3. Sinut on haastettu viikon blogihaasteseen! :)

  //siirixo.blogspot.fi

  VastaaPoista