maanantai 8. syyskuuta 2014

169. Estevalmennuksessa pitkästä aikaa

IMG_9051

Olin pitkästä aikaa estevalmennuksessa toissa viikonloppuna, johon lähdettiin keskimäelle Hilman kanssa. Halusin siis omalla, koska siitä oli enemmän hyötyä myös hevosta ajatellen. Ei kuitenkaan olla hetkeen päästy kenenkään silmien alle Hilman kanssa.

Valmennus mihin mentiin, oli itseasiassa tarkemmin teemapäivä, joita Tuomas järjestää aika useinkin! Tämä teema oli esteratsastuksen tekniikkaa. Mitään erityisen vaativia tekniikka tehtäviä ei kuitenkaan jouduttu tekemään, tultiin muutamia kertoja puomilinjaa, 4 esteen sarjaa ja muutamia muita tehtäviä. Valmennus kokonaisuudessaan meni hyvin, ei tiputuksia, ei keiltoja, eikä oikeastaan muitakaan virheitä, mutta ei myöskään täydellisiä suorituksia toisensa perään :D. Tuomas myös tosiaan kuvasi kaikkia ratsukoita suorittamassa tehtäviä ja videoita sitten katsottiin telkkarin kautta ja analysoitiin porukassa tunnin jälkeen, sekä saatiin siinä vielä joitain kommentteja Tuomakselta.

IMG_9056

IMG_9068

IMG_9069
Hyi miten jalka kääntyy..
nimetön

IMG_9088

IMG_9089

Äiti kuvasi myös muutaman videon kuvien lisäksi, eka kääntelytehtävä tultiin 2 kertaa joista äiti tietysti oli kuvannut ainoastaan sen epäonnistuneen version :D, toisella yrityksellä saatiin laukat vaihtumaan esteen päällä oikein. Jään myös vähän alastulosta jälkeen tuossa isommassa hypyssä linjalla, näyttää omaan silmään häiritsevältä, mutta laitoin silti nämä vähäiset videomateriaalitkin mukaan.

2 kommenttia:

  1. Miten tuolla kentällä on noin paljon porukkaa samaan aikaan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meinaat varmaan ihmisiä? hevosia ainakin oli ihan normaali ryhmäkoko :D. Mut edellisiä tuntilaisia/ryhmäläisiä jäi kattomaan tota viimeistä ryhmää ootellessa ja tuolla ei ole oikein muuta paikkaa katsomolle kun tuon kukkulan luona, ja saa tuolla muutenkin olla kuvaamassa yms. puomeja nostelemassa kun pysyttelee pois hevosten alta.

      Poista