keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

142. Ei otsikkoa

Moi pitkästä aikaa! Aloin tässä mietiskelemään itsekseni, että mikä mättää kun tää bloggaaminen aina vaan jää? Oikeastaan inspiraatiosta ei olisi pulaa, aina tallilla ollessani mietin kyllä että tarvitsisin materiaalia blogiin ja esimerkiksi kaappia siivotessa, että voisin kuvata varustepostausta. Miksi se kaikki jää sitten aina tekemättä? Tähän pitäisi ehkä itse keksiä vastaus.

Olen myös montakertaa lupaillut päivitteleväni aktiivisesti enkä koskaan pysty pitämään näitä lupauksia. Minuakin harmittaa jos jotkut mielenkiintoiset bloggaajat pitävät pitkiä taukoja postauksen kirjoittamisen välillä, eikä erikoispostauksia juuri tule ja siksi haluaisin itse olla hyvä blogaaja, mutta silti vain keksin aina tekosyitä siirtää blogia taka-alalle ja tärkeämpien asioiden alle.. Mielessä on käynyt monta kertaa, että miten te lukijat edes jaksatte enää seurata blogiani kun ei mun yrityksistä kunnostautua bloggaajana ole tullut mitään?

Ennen olin kiinnostunut kommenteista ja myös siitä miksei niitä tule. Nykyään minua ei edes ole kiinnostanut kommentoiko kukaan, kunhan vain saan tietää että edes joku lukee ja se riittää motivaatioksi. Mutta toisaalta ehkä siinäkin voi olla joku pieni osa syy? Tai ehkä en vain myönnä itselleni että oikeastaan kommenttia olisi tosi kiva saada ja se voisi antaa lisää intoa ja motivaatiota? Ja olen ottanut tietyllä tapaa myös näkökulman, että minun on kirjoitettava paremmin ja tehtävä mielenkiintoisempia postauksia, jotta ihmiset innostuisivat sitä kautta kommentoimaan, mutta voihan olla, että juuri siksi en ole jaksanut enää yrittää panostaa enempää ja postailu on jäänyt?

Voisin jatkaa tätä pohdiskelua vielä viakka kuinka pitkään, mutta ehkä parempi joskus lopettaa.
Enkä aijo mitenkään kinuta teitä kommentoimaan jatkossa, mutta olisi kiva jos edes muutama niistä jotka tätä blogia yhä seuraa, kommentoisi miksi luette blogiani :)? Koska olisi oikeasti mielenkiintoista tietää!

Ja tämän jälkeen vielä vähän kuulumisia kuvina ja videoina!


)
Oltiin viimekuussa availemassa meidän kisakautta Kuvansissa, jossa mentiin 90 ja 100. Kisat meni ihan hyvin, 90cm 4sija ja 100cm vika este alas kuten videolta näkyykin.


kokeiltiin myös muutamaa koulusatulaa, ja ai että tässä penkissä oli ihana istua! karvaromaani testauksessa mukana siksi että satulan toppaukset oli vähän rikki... eikä muutenkaan ostettu tätä satulaa, vaan vähän tän perusteella etitään uus koulupenkki :).

manuaali tarkennuksella + äiti

Kävin jokin aika sitten ratsastamassa tutun nuorta poni ruunaa, jolla olis ilmeisesti tarkotus käydä joitakin kisoja hyppäämässä, oikein kiva uusi tuttvauus:)


)
ja kuten kaikki varmaan huomannut, niin facebookissa kiertää paljon noita haasteita ja minutkin siis haastettiin :D. Mä olisin halunnut enemmän extremeä hommaan mut muitten turvallisuuden ja rajallisen ajan takia tästä tuli näin tylsä :(

2 kommenttia:

  1. Mä luen lähinnä, koska sulla on todella nätti hevonen ja meette tosi kivannäkösesti :) itse en jaksa useimmiten kommentoida, koska puhelimella luen ja kommentointi ei useimmiten toimi siinä, vaan se jumittaa. Nytkään en jostain syystä ipadillä nää noita videoita, joka harmittaa!

    VastaaPoista