keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

144. (esteratsukko) Valmistautumassa koulu koitokseen!

Moi! hetkeen taas en ole saanut mitään kunnollista materiaalia kirjoittamiseen, eikä sitä ole valitettavasti nytkään tarjolla. Viikonlopulta toivottavasti olisi jo jotain:).

Mutta me siis tosiaan ilmottauduttiin koulukisoihin! Toisaalta aika hauska mennä katsomaan onko sitä jotain opittu kun viimeksi olen koulua kisannut varmaan 3 vuotta sitten ja Hilmalla en ikinä. Meidän koulusatula tilanne on edelleen huono, mutta mutta onneksi saadaan kisoihin lainasatula joka sopii hilmalle ja myös mulle:).

Tänään oli tokat treenit koulua satulan kanssa ja ratsastin tota ohjelmaa ensin kohta kohdalta ja sitten koko rata 2 kertaa läpi, toisella kerralla äiti ei kylläkään huutanut enää mitä pitää tulla koska yritti kuvata jotain puhelimella ja minä fiksuna tyttönä ratsastin väärän radan, kun tajusin et ei tää nyt mennykkään näin niin aloitin vielä kerran alusta ja äiti kuvas siitä radalta enää laukka osiosta lähtien (jonka minä aloitin edellisellä yrityksellä ennen aikoijaan). Mutta vaikeuksien kautta voittoon, virheistä oppii ja kolmas kerta toden sanoo?

Hilma kuitenkin alkoi tuntua tosi hyvälle jo ravissa, laukkoihin ja etenkin nostoihin ois vielä parannettavaa ja saishan se keskiravikin olla vähän lennokkaampaa ja siirtymät pehmeämpiä! 

Minä en ole ikinä ratsastanut mitään ohjelmaa pitkällä radalla, en edes harjoitellut, joten sekin oli vähän hassua ja uutta. Ja tuntuu, että tää koko tekstikin on yhtä ihmettelyä, mutta ollaan niin vannoutunut esteratsukko että aika hassulta tää tosiaan tuntuukin! Etenkin kun lauantaina ollaan menossa hyppäämään 2 luokkaa ja kuitenkin treenaillaan vaan koulua.

tässä on siis noita jokseenkin surkeita videoita, mutta laitoin kuitenkin jos joku pystyy ja kykenee ja on kiinnostunut katsomaan, en ota vastuuta henkisistä ahdistuksista videon laadun takia :D.. (HUOM suosittelen kokonäyttöä jos haluaa nähdä toisestakin päädystä ehkä jotain)


Ja ajattelin vielä, että ehkä olisi aika esitellä meidän uusi perheen jäsen (tosin jo puolivuotta meillä asunut) joka on jo joutunut talleilemaankin muitten mukana:
 Urhea pieni ihmissyöjäpeto Onni.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti