keskiviikko 20. marraskuuta 2013

134. Voihan turvonnut takajalka

Mulla ei valitettavasti ole mitään uusia kuvia hetkeen, kun on ollut niin pimeä kun ollaan tallilla käyty, että olisi ihan turha yrittää ottaa ratsastuskuvia joten ei sitten ole tullut kameraa edes mukaan. Pitää varmaan yrittää ottaa sitten edes jotain puhelin kuvia että pystyn pysymään siinä postaus vähintään kerran viikkoon rytmissä!
  Hilmaa olen liikutellut normisti (no aika kevyesti), sen mukaan mitä sääolosuhteet on antaneet tehdä. Paljon koulupainotteisia tehtäviä, muutamana päivänä kavaletti kokoisilla esteillä ja ristikoilla erilaisia käännös ja kontrolli ja laukansäätelytehtäviä. Ja sitten tää alkanut viikko ollaankin menty tosi kevyesti..
Myrskypäivänä hepat oli ollut tosi vähän aikaa ulkona ja Hilma oli ilmeisesti potkaissut karsinassa seinää (?), koska sillä oli vasemman takajalan kinner ja vuohinen aivan turvoksissa. Aluks tuli epäilys impparista, mutta minkään näköistä haavaa ei neitin jalasta kuitenkaan löydy, ei millääntavalla aro jalan käyttöä, ei siis onnu ja liikkuu normaalisti. Katsottiin myös kavio, mutta mitään syytä ei turvotukselle löytynyt.
Liikuttamalla nesteet lähteneet hieman liikkeelle ja helpottaneet turvotukseen, samoin kuin jalan kylmääminen, mutta tallissa seisomisen jäljiltä edelleen turvoksissa, vaikkakin onneksi parempaan päin. No toivotaan, että menee ohi ilman sen suurempia!
  Ja hah, laiskan miehen tyyliin vaihdoin ulkoasua, mutta vaihdoin sen vanhaan :D! tämä saa olla väliaikaisesti jonkin aikaa, ennen kokonaan uutta ulkoasua. Tuo edellinen alkoi käydä mun silmään vähän liian kesäiseksi, kun muutenkin tässä odotan lunta ja joulua! (toivottavasti se ei mitenkään paista tästä postauksesta läpi)

ja koska mulla ei ajankohtaisempia kuvia täytän tän postauksen näin.. tässä pienesti mahdollisesti myös seuraavan ulkoasun materiaalia :D. ai että kuinka mä kaipaankaan tällästä kunnollista talvea, lunta, pakkasia, talvisia maastoja, hankitreenejä, hiihtoratsastusta, jäätyneitä raajoja mutta hyvää mieltä ja treenin jälkeen peittoihin kääriytymistä ja kuumaa kaakaota tai glögiä!
Ja lopuks ihan ihan pakko jakaa vielä vähän joulumieltä kaikille :)))!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti