lauantai 10. elokuuta 2013

125. Se päivä kun ei vaan onnistu

IMG_0119

Moi! Rupesin tänään tallilla miettimään, että voisinpa pitkästä aikaa kirjoittaa postauksen siihen tyyliin kun aina silloin kirjoitin kun aloitin bloggaamisen:D.. nykyäänhän nämä on lähinnä kuvaa kuvan perään.
Tänään kun tultiin tallille, niin otettiin siinä heppa sisälle ja rupesin harjailemaan sitä kerrankin ihan itse! Viimeaikoina äiti on yleensä tehnyt sen homman sillävälin kun minä olen metsästänyt meidän tavaroita ympäri tallia.. mutta eipä hilma likainen ollutkaan, laitoin vielä suojat ja kurkkasin kaviot ja lähdin sitten hakemaan loppuja varusteita, mutta satuin sitten löytämään kätköissä olleet sakset meidän kaapista joten iskipä inspiraatio ja päätin sitten että nyt yritän tehdä sille harjalle vihdoin jotain.. ja loppujen lopuksihan siitä tulikin oikein siisti, jes! leikattiin myös sen ylipitkät korvakarvat ja hilmastakin tuli pitkästä aikaa vähän enemmän hevosen näköinen otus :D. (viimetalvena harja tosiaan totaalisesti kuoli loimien alla, ja vihdoin kasvanut sen verran että siitä sai viisaan näköisen) Laitoin sitten hepan ja itseni loppuun asti siihen kuntoon että päästään kentälle asti.
  Hilmalla oli ollut 2 vp alla joten en odottanutkaan mitään super hyvänmielen treeniä, mutta tänään oli kyllä sellanen päivä että ois voinu paremminkin mennä, ja paljon. Tarkoituksena oli ottaa vähän hyppely treeniä koska tällä viikolla ei olla vielä ollenkaan hypätty ja kentällä oli kivasti esteet valmiina. En alunperinkään ollut innostunut ideasta hypätä ylisuurilla kumppareilla, mutta minkäs teet kun saappaasta meni taas vetoketju ja keli on sellainen ettei siellä tennareissa pärjää.. Verkkahyppyjen jälkeen olo oli sellanen, etten vois hirveemmältä siellä kyyissä näyttää, en vaan osannut olla siellä mitenkään päin hyvin, en mitenkään! Hieman annettakoon anteeksi kumppareitten takia mutta ei todellakaan kaikkea.
  Ajattelinkin sitten, tulevani yksinkertaisia hyppyjä niin että mietin vaan lähinnä omaa istuntaa.. mutta eih. Ei siitä nätisti istumisesta tänään vaan tullut mitään, päädyin siis harjoittelemaan myötäys tyylejä ja yritin miettiä kantapäätä alas esteillä koska huomasin sen kokoajan nousevan hypyn ajaksi.. ja kun mietin näitä niin huomasin hyvin pian vain makoilevani hepan kaulalla ja laji taisikin muuttua syväsukellukseksi..? Noh, tää oli varmaan sit taas vaan sellanen päivä kun aina ei voi onnistua.. Ens kerralla taas paremmin, toivottavasti.

IMG_0128
alkuraveja kun hepan mielestä ois ollu vaan kauheen kivaaaa juosta kovaa!
IMG_0129

IMG_0132

IMG_0137
Ainoo kuva missä mun istunta ei näytä aivan hirveelle :D.
IMG_0141
jalka</3
IMG_0142

IMG_0149
no toine melkein asiallinen kuva..
IMG_0153
hienosti istun takakaarella.
IMG_0155

IMG_0157
ja siellä nousee niin nätisti kantapää ylös!
IMG_0158
ja haha, tässä sitä tyväsukellusta parhaillaan:D!


Säädin muuten viime yönä tämän ulkoasun kanssa aikalailla! parempi ainakin mun silmään kun edellinen mutta nauran kyllä tolle mun bannerille... tein niitä kutenkin 2 eilen, ja tässä ne molemmat!

banneri 1
banneri 2
Kumpi teidän mielestänne on parempi? saa kommentoidakkin noita mut laitan tonne sivuun kyselyn mihin voitte äänestää kumpi tulee käyttöön, ja voi hyvänenaika on mun taidot huonontunu kyllä tässä bannerienkin tekemisessä vaan entisestään :D! lopun ulkoasun muokkaan sitten ehkä myöhemmin vähän lisää sen mukaan kumpi noista bannereista lopullisesti päätyy käyttöön: ).

12 kommenttia:

  1. Kiva saada vihdoinkin kunnon postausta luettavaks :D lisää tällaisia! Niin ja toi banneri 1 ois kivempi :)) en voi äänestää puhelimella xd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha, aika harvaan niitä tuleekaan multa.. :D joops.

      Poista
  2. mä tykkään enemmän tota ekasta bannerista! :)

    VastaaPoista
  3. 2 on parempi:) Ja kiva postaus taas:)

    VastaaPoista
  4. Hyvä postaus :) Lisää näitä! Ja ehottomasti 2 on parempi banneri ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha, kiitos:D! munkin mielestä toi ykkönen on ehkä vähän turhan sekanen

      Poista
  5. mietitytti vähän, että miksi hyppäät jos 2vapaapäivää ollut? :) jos ymmärsin tekstin oikein

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. miksei? kunnollisen alkuverkan jälkeen en ainakaan ite nää mitään syytä miksei voisi hypätä vähän? :D

      Poista