maanantai 27. huhtikuuta 2015

Hyppy pomppu koikka loikkasia

Heips! En ole taas hetkeen kerennyt päivitellä blogia, mutta nyt vähän infoa luvassa. Käytiin ehkä 2 viikkoa sitten Maijan luona hyppelemässä puomi/kavaletti treenin muodossa ja silloin valitettavasti jäi kameran muistikortti kotiin, joten mitään todistusaineistoja ei jäänyt. Viime viikolla käytiin kuitenkin uudestaan estehyppelyiden merkeissä ja kenttä oli jo sen verran hyvä, että päätettiin mennä ulkona. Keli oli kyllä aivan järkyttävän tuulinen ja luulin hetken ihan tosissaan tippuvanikin kun Hilma levisi vähän väliä joka ilman suuntaan täysin varoittamatta... muuten pysyin ihan hyvin mukana mutta yhden niin nopean sivuhyppy piruetti yhdistelmän se esitti että mä heiluin hetken ainakin 50cm ohi satulasta mutta jotenkin sain kuitenkin vielä itseni kammettua takaisin, juuri kun olin lähellä tippua suoraan selälleni maahan.
  Hevonen oli siis täysin mahdottoman villi ja mitä enemmän alussa yritin saada sitä kuulolle, sitä enemmän vain itse turhaannuin. Tuntui, ettei mikään apu mene perille saatikka läpi. Hevonen oli jännittynyt kuin mikä ja tuli pitkästä aikaa vaan fiilis, että ei, en osaa. Alkuverkkana tultiin esimerkiksi ymyrällä kahta puomia laukassa, aika simppeli tehtävä, eikö? Silti mä en saanut tuotua Hilmaa hyvään paikkaan puomeille kertaakaan, laukka oli ihan hukassa ja hevonen täysin tyhjä suustaan enkä edes pystynyt istumaan alas ja ratsastamaan. 
 Ruvettiin sitten tulemaan puomien lisäksi pikku esteitä ja Hilmakin alkoi pikkuhiljaa rentoutua ja rauhoittua ja tehtävät sujumaan paremmin, mutta edelleen päässä pyöri ajatus "tää on niin vaikee". Ja sitähän tuo tamma tosiaan osaa olla, mutta ehkä just siitä syystä se onkin mun hevonen :D.





Videoita ei valitettavasti ollut tän enempää tälläkertaa, kun kameran akku oli melko vähissä, niin äiti otti sitten kuvia säästelläkseen sitä loppuun asti. Mitään isoja esteitä ei vielä hypätty, tämä oli kuitenkin vasta toinen kunnollinen hyppytreeni pitkiin aikoihin. Nyt olisi kuitenkin tarkoitus siirtyä myös hyppyjen osalta treenaamaan ihan kunnolla :)!







Loppuun vielä muutamia muita kuvia mitä äiti on kotoa räpsinyt. Ollaan tehty Hilman kanssa kaikkea kivaa, maastoiltu kevät säässä, tehty vähän maastakäsittelyjuttuja, kavaletti treenejä ja menin yksi päivä ilman satulaakin ja vitsi en oo muistanu että se on niin hauskaa hommaa :D! Harmi vaan että harvemmin on ollut ketään kameran kanssa paikalla.






hönttiäinen :D
pitkopulla
Haha, mun oli pakko ottaa tästä kuva, Hilma nimittäin yritti hypätä tästä ekalla kerralla yli ravista..., no eihän sillä ihan pomppu venyny ja hypättiin sitten keskelle lätäkköä, urpo:D!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti