sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

101. (dalmatialaista?)

IMG_2173

Joo sori vähän jäänyt näiden postausten kirjoittelu vaikka ois ollu aikaa ja kuvat, mutta tekstiä ei syntynyt.tässä teille kuitenkin hieman ihmettelemistä, kenttä oli aika pehmeä epätasaisuuksineen joten annoin hilman mennä hieman rennommassa muodossa enkä muutenkaan tehnyt mitään vaativia juttuja ettei ole liian vaikeeta  tai raskasta hepalle. Sen sijaaan olin lueskellut edellisenä päivänä hipposta ja siellä oli esimerkiksi tosi hyvä juttu pohkeen käytöstä, ja päätin sitten että tää päivä on omistettu puhkeenkäytön harjoittelulle, johon kuului myös pohkeen paikka jne. Senpä takia katseeni välillä seikkaileekin siellä missä sen ei todellakaan kuulu olla, nimittäin tarkkailin välillä miltä mun jalka näyttää silloin kun se tuntu olevan hyvin, olihan mulla myös äiti jolta kysyä, mutta kun omaan silmään näytti että se heiluu ihan järkyttävän paljon niin enhän mä uskonut että se pysyy ihan hyvin paikallaan:D.. posivtiivinen yllätys kuitenkin oli että kun videoita pääsin katsomaan kaikki kuitenkin näytti paremmalle kuin selästä käsin, kai se siis kannattaisi vain uskoa että ratsastaa enemmän fiiliksen mukaan!

IMG_2308 IMG_2331

Paljonhan virheitä ja puutteita istunnassa ja apujen käytössäni on edelleen mutta kokoajan kohti parempaa kai kuitenkin. Sitten kun kädet ja jalat alkaa olla automaattisesti hyvin seuraava askel on tosissaan leuka YLÖS, en edes näe hevosen niskassa mitään jännittävää, mutta silti katson usein alaviistosta eteenpäin..??

Oli myös oikeesti tosi paljon haastetta miettiä kaiken muun keskellä, että ei jää pitämään pitkäksi aikaa jotain apua yllä, vaan muistaa myös höllätä heti käytön jälkeen, etenkin niiden pohkeiden kanssa mulla unohtuu usein hellittää välillä, ja se että jää puristamaan ei tietenkään ole oikein eikä hyvä. Mutta ehkä tääkin lähtee sujumaan parempaan suuntaan kun vaan treenaa ja treenaa, nyt kun kenttä alkaa olemaan parempi niin varmasti mennään myös enemmän koulu treeniä ihan vakavissamme!

Kommenttiakin saa antaa, mutta pitäkää mielellään kommentit kuitenkin asiallisina ja perusteltuina: )!

adf
lol yritin askeleen pideenystä: D...
asdf IMG_2337 rtgh

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti