sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

97. we're empty

Kerrottavaa ois enemmän ja vähemmän, mut en jotenkin tiiä mistä alottaa ja toisaalta on semmonen fiilis etten saa mitään sanoiks.. mutta ehkä tää tästä.

IMG_1236 IMG_1217 IMG_1211 IMG_1147
ylemmät kuvat c. Tiia Suomalainen. alemmat äitin ottamia
IMG_0500 IMG_0492 IMG_0468 IMG_0438 IMG_0415 IMG_0402 IMG_0380 IMG_0368 IMG_0358 IMG_0357 IMG_0352 IMG_0340

näitten kuvien piti oikeestaan tulla päinvastasessa järjestyksessä mut en ala niitä enää järjestelemään joten menköön näin.
En enää edes musita miltä päivältä nuo hilma kuvat on, mutta sen muistan että tuossa koulupenkissä en osannut olla sitten mitenkään päin, tuntu etten osaa ratsastaa ollenkaan eikä asiaa auttanu tuulinen keli ja säikky hevonen.. ei oo tuo koulu vaan se meidän laji ei voi mitään, mutta kun ei osaa niin ei osaa.

sitten tuolla jossain välissä kuva kun tunnillakin kerkesin yks päivä käymään ja ratsukseni sain Santun jota olikin ihan kiva päästä testaamaan: ).

Lauantaina mulla oli sitten Antti Jauhiaisen estevalmennus pitkästä aikaa johon sain Muumin:D... vähänhän tuo erillaista oli kun ei ollutkaan se oma tuttu heliumheppa alla! Kaikki meni ihan hyvin siihen asti kun esteitä nostettiin vähän liikaa ja meillä loppui usko muumin kanssa kykyihimme eikä sitten mentykkään ihan yli muutamasta esteestä. En myöskään saanut Muumia menemään esteen jälkeen suoraan ihan niinkuin oisin halunnut mutta ihan tyytyväinen olen tuntiin kuitenkin. Sain Antilta muutamia hyviä vinkkejä ja etenkin kun muutama muu ratsu samassa ryhmässä olivat hieman kipakampia tapauksia tuli siinä sivussa myös saatua muutamia vinkkejä siihen miten hilman kanssa voisi samanlaisessa tilanteessa toimia.

Ja tosiaan perjantaina kun hilmalla oli ollut vapaata ajattelin irtojuoksuttaa sitä, niin saa purkaa kaiken energiansa riehumiseen eikä minun tarvitse kärsiä selässä siitä kun heppa ei mitenkään pysty keskittymään mihinkään.. mutta kappas! ehkä 5 minuutin jälkeen lenti toinen etikenkä ilmassa =). Eihän siitä juoksemisesta enää mitään tullut kun heppa liukasteli kokoajan, eikä kengätön jalka pitänyt oikein ollenkaan. taisipa olla jo 3 kerta viime kengityksen jälkeen kun lähtee etusesta kenkä.... huoh. Hilmalla on kuitenkin ensi viikolla kengitys niin selviydytään siihen asti kengättä, eilen käytiinkin päiväkävelyllä makumatkailian kanssa joka yritti jokaisesta puusta saada maistiaisen matkaan:DDDD, ja tänään kävin selästä kävelemässä maastossa.. katsotaan miten paljon virtaa sitten riittää kun on kengitetty kokonaan uudestaan.. mutta nyt nukkumaan että selviän huomenna elävänä kouluun, hyi ):.

4 kommenttia:

 1. meilläki tuntuu kokoajan lähtevän kengät jalasta! viimeks eilen..:D

  VastaaPoista
 2. Millaisissa ryhmissä ratsastitte noissa A. Jauhiaisen valmennuksessa? Mietin että oliko teillä kaksi ryhmää ja toisessa sellaiset jotka ovat kokeneita ja toisessa sellaiset jotka vielä ovat hieman kokemattomampia? Vai oliko kenties ryhmiä enemmän? Mietin vaan kun joutuuko hevoset menemään montakin estevalmennusta putkeen? + Miten esteiden korkeus valmennuksessa oli? Vai menittekö pääasiassa tekniikkaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oikein tiiä tuosta ryhmä jaosta, mut vaan johonkin ryhmään lykättiin ja en kovin tarkasti katsonut edes listoja:D, ryhmiä oli useampi ja hepat tais mennä 2 tuntia suurimpiirtein jokainen. Estekorkeus oli ihan ratsukon tason mukaan mutta ei kukaan mitään hirvittävän isoa hypännyt missään ryhmässä, joten enemmän tenkiikkaa. jos kiinnostaa enemmän niin kannattaa varmaan joltain muulta kysellä kun minulta, itse kun en enää kovinkaan tietoinen keskimäen asioista tai tollasista miten esimerkiksi ryhmäjaot menee:D

   Poista