perjantai 6. tammikuuta 2017

Vuosi 2016 näytti tältä!

 tammikuu

Yksi vuosi takana, seuraava edessä. Vuosi 2016 ei todellakaan ollut meille tai meidän kannalta mikään paras, varmaan jopa huonoin tähän mennessä. Onneksi saa silti olla iloinen siitä, että sai viettää senkin maailman parhaan tammahevosen kanssa! Kuvia ei löytynyt joka kuukaudelta edes yhtä ainoaa kappaletta, joten tässä suurpiirteiset kollaasit, joissa on hieman sattumanvaraisia kuvia vuoden varrelta.

Ensimmäisessä kollaasissa on pelkästään tammikuun kuvia. Vuosi sitten oli tosiaan myös mukavat pakkaset, jotka olivat kestäneet sen verran pitkään, että meillä meni jäätie tallin rannasta. Me käytiinkin hyödyntämässä jäätä aika paljonkin tammikuun aikana. Ekoilla kerroilla ei meinannut heppa pysyä tosin ihan hanskassa, kun oli tilaa juosta !

tammi-toukokuu
Näistä ensimmäinen ylhäällä vasemmalta on myös vielä tammikuusta, kun kävin Kaapolla bennyn valmennuksessa. Toinen kuva on maaliskuulta juoksutuspäivänä napattu kuva. Kisakuva on napattu toukokuussa KuoRin kisoista, sen ainoan kerran vuoteen kisakuvaajana.. Viimeinen kollaasin kuva on meidän vuoden ensimmäisestä valmennuksesta, myöskin toukokuussa. Kuulitte oikein, ensimmäisestä. Aina ei mene kaikki ihan suunnitelmien mukaan.. Ehkä tällä kaudella paremmin!

kesäkuu
Kesäkuussa käytiin ekaa kertaa Hanna Tardiveaun valmennuksessa, josta ensimmäinen kuva. Muutamat kotona humputtelut ja päästiin pitkästä aikaa myös uittamaan! Oli muuten varmasti yksi vuoden kivoimpia päiviä, vaikka tipuinkin tuonne järveen :D.

kesäkuu
Lisää kesäkuun kotitreenailuja. Hilma on saanut toimia myös hieman opetusratsun virassa poikaystävälleni Leeville, joka on oppinutkin Hilman kanssa humppailessaan jo melko paljon. Tosin mun on ollut tosi vaikea opettaessani sisäistää, ettei kaikkia termejä voi ymmärtää, eikä joka asia onnistu heti yhtäaikaa :D.

heinäkuu
Heinäkuussakin oli vielä aika rento meininki. Maastoilua ja kotitreenailua lähinnä yrittäen pitää molempien peruskuntoa yllä. 

elo-lokakuu
Elo-lokakuussa valmennuksia sitten olikin vähän tiuhempaan! Nämä kuvat Hannan treeneistä ja vuoden ekoista ja ainoista kisoista Siilinjärvellä huonoin tuloksin. Myös Satu ratsasti Hilman uudestaan :).

marras-joulukuu
Jossain loka-marraskuun aikana Hilmalle oli sitten kehittynyt tuota irtoseinämäisyyttä ja yhteistyössä huonojen kelien takia Hilman liikutus jäi kevyemmälle. Kävin kuitenkin sekä Satun, että Hannan estevalmennuksissa Kaapon kanssa, jottei mulle tule hirvittävää hyppytaukoa jälleen. Vierailin myös marraskuussa ratsastuskeskus Ainossa kisaturistina!

Tämäkin kisakausi meni siis meiltä oikeastaan kokonaan ohi, mutta onneksi ei ole siinä mielessä kiire, että hevosella on vielä parhaat kilpailuvuodet edessä kunhan se vain nyt pysyisi ehjänä! Tänä vuonna siis aijon säilyttää sitä pumpulissa ja kuplamuoveissa.. ei vaan :D. Tämä vuosi on kuitenkin alkanut näyttää jo ensimmäisestä viikosta lähtien kirkkaammalle! Kaviokin on kasvanut reipasta tahtia ja ehkä ensi kengityksen jälkeen uskaltaa jo hypätäkkin (tai ainakin toivoa voi), sillä reikä on pienentynyt jo paljon :). Koitan kirjoitella joku päivä myös pitkästä aikaa ihan kuulumispostausta tarkemmin siitä, miten vuosi on lähtenyt käyntiin. 

Jäänyt myös vielä mainitsematta, mutta erittäin hyvää ja menestyksekästä uutta vuotta kaikille lukijoille, toivottavasti pysytte mukana vielä tänäkin vuonna :)!

2 kommenttia:

  1. Sulla on tosi hieno blogi! Kiva postaus myös:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olipa päivää piristävä kommentti :)!

      Poista