tiistai 31. tammikuuta 2012

9. "Lupa valittaa"

Vihdoin sain siis ulkoasuon tehtyä! Kauan suunniteltu, vähän aikaa toteutettu.
Ja nyt teillä onkin mahdollisuus valittaa siitä, hmm? tosiaankin parannusehdotuksia mahdollisimman paljon, että tästä tulis myös teille lukijoille semmonen mieluinen blogi. Tottakai halaun säilyttää tässä aina sen, että tä on meidän blogi ja myös meidän näköinen. 
Kuitenkin fonteista yms. saa valittaa nyt, ja pyrinkin parantelemaan blogia palautteen mukaan, ja tämä pätee muulloinkin kuin nyt.
Muutin myös tuon blogin nimen nyt T & H - teamiksi... haluisin jotain omaperäisempää, ja mielessä kävikin useita vaihtoehtoja, tyyliin: kohti esteratoja, nuori esteratsukko, estetamman elämää tms. mutta mikään ei vaan tuntunut oikealta, joten päädyin täälläseen mahdollisiimman yksinkertaseen ja tavalliseen... Ja olisin tosi ilonen, jos joltain teiltä lukijoilta tulisikin joku kuningas idea, mikä omaperäisempi nimi blogille!
Myös anonyymeillä on sitten kommentointioikeudet, ja kiitokset kaikille anonyymilukijoillekkin, joita onkin kertynyt jo enemmän kun blogin "virallisia" lukijoita !
Lisäsin tonne Hilman tietoihin myös sen sukutaulua, käykäähän kurkkimassa jos yhtään vaan kiinnostaa: ).
Tässäpä taisikin olla kaikki tältä kerralta? 

Ps. nyt ois sit tehovalmennus kurssi mulle ja hilmalle varattuna kesäksi! katsotaan selviääkö kumpikaan viikosta hengissä.

3 kommenttia:

  1. Itse en valita ulkoasusta, vaikka lupa onkin ;D Toi ulkoasu on vaan niin ihana! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kerrankin ois luvan kanssa saanu oikei! mut kiitos nyt kuitenkin :: D!

      Poista